معرفی کامل انواع جعبه ابزار + راهنمای خرید جعبه ابزار

خرید جعبه ابزار به‌اندازه خرید ابزار وسوسه‌انگیز است؛ در واقع تهیه بهترین و مناسب‌ترین خانه برای ابزار از مهم‌ترین علاقه‌مندی‌هایی است که هر نجار،صنعت‌گر یا هرکسی که به ابزار علاقه‌مند است، دارد.از طرفی دیگر خرید جعبه ابزاری مناسب که با توجه به نیازهای شما انتخاب شود، بسیار مهم است؛ زیراجعبه ابزارهایی که این روزها در بازار تولید می‌شوند درمدل‌های مختلف و با توجه به نیاز کاربر خانگی و کاربر حرفه‌ای تنوع فراوانی دارد. از همین رو قصد داریم در ادامه‌ی این مقاله شما را با انواع جعبه ابزار آشنا کنیم.

لیست کامل جعبه ابزار
  • جعبه ابزار پلاستیکی: جعبه ابزارهای پلاستیکی در مقایسه با مدل‌های فلزی یا آلومینیومی وزن بسیار سبک‌تری دارند؛ بنابراین، حمل و نقل آنها به مراتب آسان‌تر است. این نوع جعبه ابزار مناسب افرادی است که به دلیل نوع کار خود مجبور هستند ابزار را در طول روز به دفعات جابجا کنند. یکی از معایب جعبه ابزار پلاستیکی در مقایسه با نوع فلزی این است که امکان ایجاد شکستگی در بدنه جعبه در اثر وارد شدن ضربه سنگین به آن وجود دارد.
  • جعبه ابزار فلزی: جعبه ابزار فلزی معمولا استحکام و دوام زیادی دارد. این نوع جعبه ابزار از فلزات سخت ساخته شده و به خوبی از ابزار شما در برابر ضربه و آسیب‌های محیطی محافظت می‌کند. با این حال، جعبه ابزار فلزی وزن بسیار زیادی دارد که جابجایی آن را تا حدودی چالش‌برانگیز می‌کند. همچنین امکان زنگ زدن و ایجاد فرورفتگی در بدنه این نوع جعبه ابزار هم وجود دارد. همچنین ممکن است صدایی که هنگام تکان خوردن جعبه ابزار فلزی در اثر برخورد ابزارها به بدنه ایجاد شود برای برخی افراد آزاردهنده باشد.

  • جعبه ابزار آلومینیومی: جعبه ابزار آلومینیومی مانند نوع فلزی، استحکام و دوام بسیار مناسبی داشته و برای نگهداری از ابزارآلات ارزشمند شما ضروری است. تفاوت جعبه ابزار آلومینیومی با فلزی معمولا در شکل ظاهری و طراحی آن است. جعبه ابزارهای آلومینیومی معمولا به شکل کیف سامسونت آلومینیومی طراحی شده‌اند. بسیاری از این جعبه‌ها دارای دو قفل فلزی محکم در دو طرف هستند تا ازا ابزار شما به خوبی محافظت کنند. معمولا این قفل‌ها از کیفیت بسیار خوبی برخوردارند. جعبه ابزارهای آلومینیومی معمولا دارای پارتیشن‌بندی داخلی هستند تا علاوه بر نظم بخشیدن به ابزار شما، به خوبی از آنها محافظت کنند. همچنین جعبه ابزار آلومینیومی در برابر حرارت، ضربه و مواد شیمیایی مقاوم است.

  •  جعبه ابزار خودرویی: جعبه ابزار خودرویی می‌تواند از انواع جنس‌های مختلف ساخته شود. عمده تفاوت جعبه ابزار خودرویی با سایر انواع جعبه ابزار در اندازه آن است. معمولا به دلیل محدودیت فضای صندوق عقب خودرو، در آنها از جعبه ابزارهای کوچک‌تر استفاده می‌شود. علاوه بر این، در جعبه ابزار خودرو نیازی به حمل بسیاری از ابزارآلات نبوده و به همراه داشتن ابزار ضروری مانند انواع آچار و پیچ گوشتی کفایت می‌کند.

  • جعبه ابزار چمدانی: جعبه ابزار چمدانی، شباهت‌های ظاهری و کاربردی زیادی با چمدان دارد. معمولا در قسمت زیرین این نوع جعبه ابزار دو عدد چرخ تعبیه شده تا جابجایی جعبه ابزار تا حد ممکن آسان‌تر شود. 

  • جعبه ابزار کارگاهی:در واقع منظور از جعبه ابزار کارگاهی همان جعبه ابزار چرخدار یا قفسه‌ای است. جعبه ابزارهای چرخدار یا قفسه ای به دلیل ظرفیت نگهداری تعداد زیادی از ابزارآلات، سهولت جابجایی و همچنین طبقه‌بندی منظم ابزار برای کارگاه‌ها و محیط‌های تولیدی بسیار مناسب هستند.

  • جعبه ابزار حرفه ای: هر نوع جعبه ابزاری که برای مصارف صنعتی و محیط‌های کارگاهی مناسب باشد را می‌توان حرفه ای محسوب کرد. به همین دلیل بسیاری از انواع جعبه ابزار چرخدار، قفسه دار و آلومینیومی را می‌توان جزو جعبه ابزار حرفه ای دانست. جعبه ابزار حرفه ای باید در وهله اول، استحکام مناسبی داشته باشد تا هم آسیب نبیند و هم از ابزار شما به خوبی محافظت کند. جعبه ابزار حرفه ای باید فضای کافی و منظمی برای نگهداری از همه ابزار شما را داشته باشد. همچنین حمل و نقل و جابجایی جعبه ابزار حرفه ای باید تا حدممکن راحت باشد.

  • کیف ابزار:

    کیف ابزار بسیار سبک بوده و بیشتر از جنس برزنت است. این کیف‌ معمولا جیب‌هایی به صورت عمودی برای تفکیک ، شناسایی و پیدا کردن بهتر ابزار در اطراف خود دارد. البته این کیف ابزار قابلیت حمل ابزاری مانند اره‌ و ابزار تیز دیگر را ندارد اما برای بعضی کاربران خانگی که احتیاجی به بعضی ابزار ندارند بسیار ایده آل است.

  • جعبه ابزار چرخدار: این جعبه ابزار زمانی کاربرد دارد که شما به جا‌به‌جایی ابزارهای بزرگ‌تری نیاز داشته باشید. این جعبه ابزار مانند یک قفسه در کارگاه بوده که مجهز به دو چرخ برای حمل و نقل آسان‌تر دارد.

  • جعبه ابزار قفسه ای : از قفسه و کابینت‌ برای نگهداری ابزارآلات در کارگاه‌ها استفاده شده و هر نجار و صنعت‌گری در محیط کاری خود از آن استفاده می‌کند. در اصل هنگامی‌که حجم ابزار شما روز به روز بیشتر شود دیگر جعبه‌های کوچک پاسخگوی نیاز شما نخواهد بود و شما به قفسه یا کابینتی برای جا دادن آن‌ها احتیاج خواهید داشت. این قفسه‌ها با توجه به کاربردهای مختلف در صنعت‌های متفاوت ساخته می‌شود. قفسه‌های نگهداری ابزار معمولاً طبقه بندی بسیار بزرگ و دقیقی برای تفکیک آن در همه‌ی اندازه‌ها دارند. قفسه‌هایی نیز برای جا دادن بیشتر ابزار هنگامی که فضای کوچک‌تری دارید، وجود دارند که قابلیت تعبیه روی انواع کابینت یا استفاده‌ به‌صورت جداگانه را دارد که با توجه به مقدار جای موجود در کارگاه یا محیط کاری هر کاربر خریداری می‌شوند.

 

 

سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟